25-25 ble fasiten, etter at de gule og blå fra Hamar hadde ett av verdens beste håndballag i knestående i samtlige 60 minutter.

 - Dette er uten tvil min største prestasjon som håndballtrener, sier Storhamars trener Alfred Örn Finnsson.

Ut fra startblokkene gikk Storhamar i hundre, og Larvik skalv som et aspeløv da hjemmelaget satt tempo i spillet sitt.

Etter fem minutter hadde Larvik ennå ikke scoret sitt første mål for kampen, mens Storhamar på sin side var oppe i tre nettkjenninger. Stemningen i den fullspekkede Prestrudhallen var elektrisk, og tilskuerne fikk se heltene sine prestere årsbeste.

På det meste ledet Storhamar med hele sju mål.

Etter hvert som minuttene gikk, spilte riktignok gjestene seg mer og mer inn i kampen, men de slet med å komme opp på Storhamars nivå. Etter ni minutter sto det 7-2, og da så Ole Gustav Gjekstad seg nødt til å gjøre keeperbytte.

Stine Lidén hadde en redningsprosent på 48, mens Kamilla Sundmoen storspilte med sine seks mål halvveis i kampen.

 Larvik måtte bruke hele sin beste oppstilling, men til pause kom de likevel aldri nærmere enn 16-11.

 Storhamar holdt marginen på 4-5-måls ledelse inntil de siste ti minuttene. Først da begynte Larvik å knappe inn. Til slutt var det faktisk Larvik som jublet for det éne poenget.

 - Helt utrolig å si dette, men jeg er faktisk skuffet over kun å få med ett poeng. Hadde vi scoret kun ett mål til de siste syv minuttene så hadde vi vunnet, sier Örn Finnsson, og fortsetter:

- Dette var så veldig moro. Med dette publikumet så presterer jentene 110 prosent, sier han, og sikter til den stappfulle Prestrudhallen på Hamar vest, med 630 hylende Storhamar-supportere på plass. 

Stine Lidén ble den store helten. Hun var på det meste Larvik hadde å komme med, og reddet blant annet fire av fem straffekast.

- Det var helt spinnvilt! Jeg gjør en god kamp, men samtidig spiller forsvaret meg bedre, sier Stine Lidén. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00