Storhamar – Glassverket 19-18 (11-9):

Det var på ingen måte en selvfølge at Storhamar og Maja Jakobsen skulle stikke av med alle poengene mot Glassverket torsdag.

Kampen var jevn, og differansen aldri større enn tre mål de to lagene i mellom. Men Storhamar klarte altså å styre slite til seg alle poengene. 

- Krigeseier

Kampens store spiller, Maja Jakobsen, var fornøyd med å kunne ta med seg alle poengene fra Terningen arena. 

- For en krigeseier! Tidvis glimter vi til og er gode, men generelt vil jeg si at dette var en kamp der vi måtte slite oss til seieren, sier Jakobsen. 

Spesielt framover på banen mener hun laget har stort forbedringspotensiale. 

- Vi har flere nye spillere og Kamilla Sundmoen tilbake, og det vil ta tid før vi blir samspilte. Defensivt synes jeg dog vi tar et steg fram i forhold til Fredrikstad-kampen sist. 

Viktig seier

Å vinne over Glassverket kan vise seg å bli veldig viktig. De er nemlig et av lagene som har blitt sett på som sølvkandidater. 

- De er et veldig godt lag, som er blitt nevnt oppe i tetstriden. Derfor var det både viktig og deilig å slå dem i dag. Vi måtte krige til siste slutt, og det var en nerve gjennom hele oppgjøret, sier hun. 

Landslaget neste

Selv om hun var best og scoret seks mål, er likevel ikke Jakobsen fornøyd med egen innsats. 

- Jeg har fremdeles mye å gå på. Det er ikke bare å score mål som teller. Likevel var jeg bedre i dag enn mot Fredrikstad. 

Nå venter landslagssamling i Tsjekkia. 

- Jeg gleder meg til samlingen. Det er alltid moro å komme på samling. Tre harde kamper venter, og jeg må bare gjøre alt hva jeg kan for å overbevise. Det er ingen hemmelighet at konkurransen om plassene er knallhard, sier hun. 

Neste seriekamp for Storhamar-jentene er 29. september mot Vipers Kristiansand. 

 

FAKTA

Storhamar – Glassverket 19-18 (11-9)

Toppscorer Storhamar: Maja Jakobsen 6

Glassverket: Veronica Egebakken Kristiansen 5

Utvisninger: Storhamar x 2 min., Glassverket x 2 min.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00