Det var duket for gullfest i Boligpartner Arena til sesongens siste hjemmekamp. Hele 902 tilskuere hadde tatt turen til Hamar vest, for å se Storhamar forhåpentligvis ta seriegull.

Og fest ble det, for etter en svak 1. omgang snudde Storhamar kampen 35-23.

Fredrikstad best fra start

Men Storhamar fikk ikke den drømmeåpningen de hadde håpet på. Fredrikstad ledet 5-3 etter snaut 10 minutter.

Da så Storhamar-trener Arne Senstad seg nødt til å ta timeout, etter flere tekniske feil fra hjemmelaget. Men peptalken fra sjefen så ikke ut til å vekke de gule og blå. Storhamar byttet dermed ut førstekeeper Stine Lidén, og satte inn Maria Jektvik Aarstad, som har vist gryende form i de siste kampene.

Heller ikke det ga noen umiddelbar effekt. Fredrikstad ledet 10-8 med fem minutter igjen til pause.

Storhamar kom seg ett mål nærmere til pause, og lagene gikk dermed i garderoben på stillingen 13-12 til bortelaget fra Østfold.

Hårføner i pausen?

Om Senstads timeout i 1. omgang ikke hadde noen positiv innvirkning på hjemmelaget, kunne det virke som om mannen fra Kapp, sammen med assistent Bent Svele, sa noen velvalgte ord i pausen.

For etter hvilen satte Storhamar-jentene på turboen. Bare fem minutter ut i omgangen hadde vertene snudd kampen og ledet 19-15.

Storhamar fortsatte dominansen, og med ett kvarter igjen å spille var stillingen 25-18.

10 mål skilte lagene med tre minutter igjen av kampen, og til slutt kunne Storhamars spillere og supportere juble for 35-23-seier.

Storhamar stiller med følgende lag: Stine Lidén, Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Mari Finstad Bergum, Malene Aambakk, Linn-Marie Birkeland, Tonje Enkerud, Tina Engan, Gabriella Juhasz, Emma Skinnehaugen, Elise Skinnehaugen, Thea Tangnes, Lise Løke.

Saken oppdateres!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.