SELBU: Anja Edin ble toppscorer med sju mål i kampen, etter at hun blant annet laget tre mål før pause. Storhamar ledet 6-8 før det stokket seg litt i 1. omgang, og Selbu gikk i garderoben med 11-10-overtak.

 

I andre omgang ledet Selbu 14-13 da Anja Edin startet opphentingen og scoret tre mål på rad. Fra 16-14 slapp laget fra Hamar Vest aldri fra seg føringen i kampen. Marthe S. Johansen sørget for tre raske scoringer midtveis i omgangen.

 

Marte Snorroeggen og Teodora Tomac ble toppscorere for Selbu med seks mål hver, mens veteranen Trine Haltvik scoret ett mål.

 

Med to poeng er Storhamar nå tre poeng bak Tertnes med en kamp mer spilt. Bergenserne tapte klart mot Larvik.

 

Les mer om kampen i mandagens avis.

 

Øvrige resultater:

Vipers – Levanger 25–20

Nordstrand – Sola 27–27

Tertnes – Larvik 20–36

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.