HAMAR: Mot Nordstrand forrige onsdag var det også spenning helt til de siste sekundene. Da ble Kamilla Sundmoen matchvinner for Storhamar da fem sekunder av kampen gjensto.
I går var det Maja Jakobsen som avgjorde sekundstriden. Det sto 34-34 i målprotokollen da Kamilla Sundmoen smelte av gårde et skudd. Levangers målvakt ga retur som Maja snappet opp og dundret inn i målet.
Storhamar ledet det meste av kampen. Gjestene var aldri i tet, men de var à jour på 3-3 og 34-34. Storhamar var oppe i en sjumålsledelse, men surret det bort med dårlig forsvarsspill.
I 2. omgang gikk heller ikke angrepsspillet helt på skinner. Storhamar burde ha sikret seg en bekvem seier, men gjorde det litt for spennende for seg selv.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.