BERGEN: Storhamar har til gode å tape for Tertnes etter at de rykket opp i eliteserien. Fire seiere og en uavgjort var fasiten foran gårsdagens bronsekamp.

Storhamar forbedret statistikken ytterligere, og nå er klubben fra Hamar Vest på veg mot seriebronse. Forspranget til Tertnes er på tre poeng, og det er verd å merke seg at Tertnes har igjen å spille mot Byåsen.

Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle gå onsdag kveld. Storhamar var meget gode fra start, og var oppe i en 11-3-ledelse før de begynte å slappe av en smule.

Tertnes spiste inn mye av forspranget og var tre mål etter Storhamar i starten av 2. omgang, men så tok Storhamar tak igjen.
Lene Jøranli spilte en god kamp i Storhamar-målet. Kamilla Sundmoen og Inger Senstad var toneangivende av utespillerne, og Daria Boltromiuk spilte en god forsvarskamp.

Inger Senstad og Betina Riegelhuth ble Storhamars toppscorere med seks mål hver, fire av Betinas kom på straffekast.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.