HAMAR: Etter en litt nervøs åpning fikk hjemmelaget fart på både angrepsspillet og fant tøffheten i forsvar, og rykket til 7–3 før halve omgangen var spilt i en fullsatt Prestrudhall.

Sakte, men sikkert, kom imidlertid gjestene fra Montenegro i gang, og ledet kampen på 11–10.
 
Lene Jøranli mellom stengene har vært hjemmelagets beste med ni redninger, mens målene er jevnt fordelt framover, med fire til Lise Løke og tre hver på Kamilla Sundmoen og Betina Riegelhuth.
 
Anja Edin ble syk i dag tidlig og spiller derfor ikke den viktige kampen.
 
I andre omgang dundret Storhamar-jentene av gårde og vant de første åtte  minuttene av andre omgang hele 7-0!
 
Jentene spilte en knallomgang og ledet med sju mål på det meste mot laget Buducnost T-Mobile fra Montenegro.
 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.