Storhamar var aldri i nærheten av avansement til semifinale i NM. Jentene ble totalt utspilt av Stabæk.-Skuffende, sa trener Arne Senstad.

HAMAR: Etter fem jevnspilte åpningsminutter satte Stabæk tempoet opp ett hakk i Prestrudhallen, og vertene klarte ikke å henge med på notene. Slurving foran mål og til tider svakt forsvarsspill, sendte Stabæk opp i både 2-5-, 2-6- og til sist hele 3-8-ledelse etter kvarteret spill. En tydelig misfornøyd Senstad på Storhamar-benken forsto umiddelbart at noe måtte gjøres, og det grønne time-out-kortet ble levert da Stabæk gikk opp i femmålsledelse.
Raskt etter time-outen økte plutselig effektiviteten, og med en kjapp innhenting de siste ti minuttene, gikk lagene til pause med 9-11.
Starten av andreomgangen skulle likevel ikke følge førsteomgangens sterke avslutning, og etter to kjappe baklengs det første minuttet, så Storhamar-jentene ut til å gi opp. Storhamar fortsatte å sløse med sjansene framover, mye takket være en strålende Silje Solberg i Stabæk-målet. Gjestene fortsatte å hamre ballen i nettet bak Stine Lidén, og ved sluttsignalet sto Stabæk med hele 27 nettkjenninger mot fattige 19 hos Storhamar.
- Det er skuffende, men i dag er vi rett og slett ikke bedre. Jeg synes egentlig vi spiller ganske god håndball i begynnelsen, men det blir for mye bom, og først etter time-outen får vi til spillet vårt. Men så får vi en vanvittig dårlig start på andreomgangen, og da ser det ut som jentene gir opp litt. Dette var en dårlig dag på jobben, men nå må vi sørge for å tenke framover, sa Storhamar-treneren. sa Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.