HAMAR: Arne Senstad er inne i sin sjette sesong som Storhamar-trener, men er fortsatt like entusiastisk på trening og i kamp. Senstad har tippet Storhamar på sølvplass i årets seriespill, og når vi spør hvordan han er fornøyd med laget etter sommerens oppkjøringskamper, svar han på typisk Senstad-vis:
- Jeg blir aldri helt fornøyd. Det er styrken min som trener, men jeg må hele tiden finne balansegangen, naturligvis.
- De beste spillerne våre er gode, og de er blitt enda bedre, mens noen ennå er litt for dårlig fysisk til å gjennomføre det spillet vi legger opp til.
- Hvorfor?
- Vi har en del nye som ikke har vært med før - og som kan trenge litt mer tid på seg, mener Senstad.
Han er veldig godt fornøyd med den lojaliteten spillerne har vist klubben gjennom disse årene.
- Jeg er glad for at de fortsatt er i Hamar og synes de utvikler seg som håndballspillere. Selv om vi fortsatt varierer litt mye, spillere vi god håndball når det fungerer skikkelig. Vi skal fortsette å styrke det offensive spillet vårt, og det blir også clouet mot Gjøvik.
- Vi skal gjøre det vi kan for å være med i toppen, og ingen skal føle seg sikre når de møter oss, sier Arne Senstad til HA-sporten.
Storhamar og Gjøvik tjuvstarter seriepremièren en dag før de andre lagene i eliteserien. I forbindelse med Gjøviks 150-årsjubileum inviterer kommunen og Fjellhallen inviterer til idrettsfest med gratis inngang.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00