HAMAR: Storhamar anket den opprinnelige avgjørelsen til administrasjonen i Norges Håndballforbund, som tildelte klubben to minuspoeng på grunn av for stor gjeld i forhold til årlig omsetning. Klubben gikk med 2,5 millioner kroner i minus i 2009, og fikk fire minuspoeng forrige sesong.

I 2010 hadde klubben et lite overskudd, men fortsatt negativ egenkapital, og NHF valgte å straffe klubben på nytt. Storhamar har argumenter med en langsiktig plan og at det ikke er normalt å straffe noen for samme forseelse to ganger. Klubben har også påpekt at andre idrettsforbund vurdere ansvarlige lån fra kommuner som en del av egenkapitalen, og ikke som et vanlig lån.

"NHF har nå gått gjennom de nye opplysningene som Storhamar har lagt frem, og spesielt har betydningen av lånet som Hamar kommune ga til klubben i 2010, vært viktig å avklare. NHF har fra kommunen fått bekreftet at dette lånet ble gitt som et ansvarlig lån i 2010", skriver håndballforbundet i en pressemelding.

Dermed er Storhamar serieleder med best målforskjell etter to serierunder, og før søndagens bortekamp mot Vipers Kristiansand.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.