STABÆK - STORHAMAR 21-22

Storhamar slo Stabæk i cupens 4. runde, og eks-sjef Arne Senstad og hans Oppsal blir neste hinder på gultrøyenes vei mot etterlengtet NM-suksess.

Seks Sundmoen-scoringer, godt forsvarsspill og en keeper i kjempeform, sørget for resultatet 21-22 i Nadderudhallen.

Jevn førsteomgang

Lagene fulgte hverandre tett gjennom det første kvarteret i Nadderudhallen, selv om vertene brukte hele 5.14 på å finne nettmaskene. Kampens første tomålsledelse kom ikke før 18 minutter var unnagjort, da Kamilla Sundmoen stormet inn 7-9 for gjestene.

Tre minutter før pause kom Lidén-reserve Hannah Zimmergren inn i Storhamar-buret på et straffekast og stoppet Sanna Solbergs tredje forsøk fra sju meter.

Zimmergrens strafferedning, samt fem Sundmoen-scoringer og en sen suser av Ellen Marie Folkvord, gjorde at Storhamar ledet 13-11 etter halvspilt kamp.

Superredning

Rett etter hvilen ga passive Stine Lidén og Maja Jakobsen bort en gratisredusering til Sanna Solberg, og ti minutter ute i omgangen førte samme Stabæk-spiller hjemmelaget à jour.

Men selv om Storhamar aldri strålte, var de et knepp bedre enn Stabæk i Bærum. Da Stine Lidén vartet opp med en praktfull dobbelredning etter to minutter før slutt, og Storhamar forsvarte seg heltemodig, kunne gultrøyene til slutt slippe jubelen løs.

Seieren gjør at Storhamar møter eks-trener Arne Senstad og hans Oppsal i cupens kvartfinale. Kampen spilles i Oppsal Arena 3. november. Nordstrand, Byåsen, Vipers Kristiansand, Tertnes, Flint Tønsberg og Larvik er de andre lagene som fortsatt jakter edelt NM-metall. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.