(Storhamar - Skrim Kongsberg 25-28)

Det var en skuffet Storhamar-trener som snakket med HA-sporten etter oppgjøret mot tabellnabo Skrim Kongsberg.

- Vi gjør en dårlig kamp, sier en skuffet Alfred Örn Finnsson, og fortsetter:

- Vi tar så mange rare avgjørelser i angrep. Om det er jeg som instruerer jentene feil, eller om det er de som finner på alle de rare valgene, er ikke så lett å si. 

Storhamar-treneren holdt jentene sine i garderoben i over en halvtime.

- Jeg sa at jeg var skuffet over det vi hadde prestert. Som jeg sa, så er vi dårlig i angrep, men i forsvar er det enda verre. Vi var dritdårlig i forsvar, avslutter den islandske hovedtreneren.

DET STARTET BRA FOR STORHAMAR

Storhamar-jentene startet veldig bra. Allerede etter fem minutter ledet Storhamar hele 5-0. Hjemmelaget dundret inn den ene scoringen etter den andre. Stemningen var god, og publikum trodde de hadde en skikkelig storseier i vente. Sånn ble det ikke.

For Kongsberg-jentene fikk tre kjappe reduseringer, og Storhamar virket usikre og stresset. 

Etter atten minutter måtte Tonje Enkerud forlate parketten med en skade, og det skulle vise seg å bli kostbart. Uten playmakeren på banen, tapte Storhamar de neste tolv minuttene hele 8-1. Lagene gikk til pause på stillingen 13-16.

klarte aldri å true gjestene

Storhamar klarte ikke å ta innpå gjestene. Etter fem minutter hadde bortelaget økt sin ledelse til 15-20.

Betina Riegelhuth, Maja Jakobsen, Linn-Marie Birkeland og Ellen Marie Folkvord hadde hver sin store sjanse, men når man ikke scorer alene med keeper i håndall, så blir det knalltøft.

Storhamar-jentene ga ikke opp, og var bare to mål bak da klokka viste 50 spilte minutter, men nærmere kom ikke Storhamar i kveld. Skrim scoret igjen, og da klarte ikke Storhamar å komme tilbake.

Skrim Kongsbergs spillere og ledere jublet voldsomt da sluttsignalet gikk. Den nyopprykkede klubben står med ti poeng etter ni kamper. Det er fire poeng mer enn hva sølvtippede Storhamar har. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00