(Storhamar - Oppsal 29-40)

Storhamar hang med i 30 minutter, men ble totalt avkledd i løpet av en svak andre omgang. Storhamar evnet ikke å score i løpet av periodens tolv første minutter, mens Oppsal banket inn scoringer. Hjemmelaget ble totalt avkledd.

Trener Tormod Steen var en slagen mann etter kampslutt. 

- Jeg er ikke spesielt fornøyd med første omgang, men da er det i hvert fall jevnt. Vi ligger under 16-17, men likevel synes jeg vi har gode muligheter. Det som skjer i andre omgang er helt utrolig dårlig. De klarer å sette opp Amanda Kurtovic mot Maja (Jakobsen) i en-mot-en-situasjoner, men vi er ikke inne og hjelper hverandre, sier Steen før han fortsetter:

- Vi ble enige om å fortsette med det vi gjorde i forrige kamp, men gjorde ingenting av det vi skulle. Den andre omgangen her er noe av det dårligste jeg har sett i min tid her. De scorer kanskje 15 mål på kontringer, mens vi gjør feil på feil, avslutter en skuffet Tormod Steen.

jevn åpning

Kampen åpnet forholdsvis jevnt. Både Storhamar og Oppsal dundret inn mål fra start av.

Amanda Kurtovic scoret omgangens flotteste scoring da hun dro en nydelig piruett på Ellen Marie Folkvord, tok to skritt inn og dundret ballen inn via krysset. En scoring selv hjemmepublikumet klappet høflig for. 

Midtveis i perioden ledet Oppsal med fire mål, men en god opphenting av Steens jenter gjorde at lagene var likt like før pause. Det sto 16-16 etter 30 minutter, men så dundret tidligere Storhamar-spiller Izabela Duda inn et frikast fra 9 meter, og lagene gikk til pause med en knapp borteledelse.

MÅLLØSE-STORHAMAR

Storhamar scoret ikke i løpet av omgangens første 12 første minutter, og Oppsal var effektive i angrep.

Lise Binger scoret et flott mål da hun endelig fikk hull på byllen. Dansken fikk ballen ute på siden, gjorde en finte og hamret ballen opp i lengste kryss.

Amanda Kurtovic og Duda fortsatte å herje i angrep.

Måltavlen viste hele 29-40 da hornet gikk etter 60 minutter.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00