LEVANGER: Storhamar leverte en rotete forestilling i Levanger. Likevel kunne det endt med to poeng på en dårlig dag. Men da Storhamar skulle avgjøre til sin fordel på stillingen 26-26, mistet Anja Edin ballen, og Levangers Kjersti Salberg sikret hjemmeseier. Storhamar ledet kun èn gang i den andre omgangen. Og det var 26-25. Flere ballmiss, og unødvendige feil sørget derimot at hjemmelaget vant fortjent.
Storhamar åpnet bra i praktfulle Trønderhallen. Dessverre for Hamar-laget virker hjemmelaget ekstra motivert av sin nye hjemmearena som de åpnet for to uker siden. Hjemmelaget tok kommandoen i den første omgangen, og gikk til pause med en 15-12-ledelse i bagasjen. Storhamar slet mer og mer utover omgangen. Trener Arne Senstad prøvde å rette på sakene med en timeout, men det hjalp lite. Bakover ble Stine Lidèn tatt av etter en svak innsats. Heller ikke Tone Wølner hadde helt dagen bakerst. Keeperspillet til Lidèn bedret seg noe i 2. omgang, uten at det ga poeng.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.