Storhamar fikk grundig bank av Glassverket i går og var ute etter revansje mot Oppsal og Skrim i dag. Det gikk ikke, og Hamar-laget skremte ingen i de innledende kampene i turneringen laget vant enkelt for et år siden.

I lørdagens første kamp var Oppsal klart best før pause og ledet fortjent med fire mål, mot et Storhamarlag som slet som mot Glassverket.

Etter pause var det derimot et langt bedre Hamar-lag på banen. Jentene i gult vant omgangen med fire mål og burde kanskje ha vunnet kampen i tillegg.

Litt for hete hoder i de avsluttende minuttene ga Oppsal muligheten til å sikre seg ett poeng.

Betina Riegelhuth våknet endelig etter pause og scoret fem mål de siste 25 minuttene. Før pause var det Ellen Marie Folkvord som var lagets beste spiller.

Svakt mot Skrim

Lørdagens andre kamp ble heller ikke noen opptur for Storhamar. Nyopprykkete Skrim fra Kongsberg skapte trøbbel for Hamar-laget, som brukte mange av jentene som ikke var mye på banen i de to første kampene.

- For oss var kampene mot Glassverket og Oppsal aller viktigst, men vi gikk etter seieren også mot Skrim, sier Alfred Örn Finnsson.

Likevel var det Skrim som var best i første omgang, og midtveis ut i andre omgang ledet Kongsberg-laget med fire mål.

Da våknet et slumrende Storhamar-lag i noen minutter. Det var nok til å spise opp forspranget kjapt, og Storhamar ledet også med et par mål.

Men som mot Oppsal slurvet Storhamar på slutten, og Skrim sikret seg sitt eneste poeng i gruppespillet.

Best på Storhamar var toppscorer Malene Aambakk.

Storhamar endte som nummer tre i sin pulje, og skal spille om 5. plassen søndag klokka 11.15.

Motstander i den kampen er nyopprykkete HK Halden.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00