Serieleder Storhamar gjestet i ettermiddag Gjøvik HK, som sto med null poeng etter to serierunder.

Svak 1. omgang

Storfavoritten fra Hamar åpnet kampen trått, og etter 14 minutter ledet Gjøvik 4-3. Storhamar hadde på det tidspunktet kun scoret ett spillemål, de to andre ble satt inn på straffer.

Storhamar fortsatte å brenne alt for mange sjanser og trener Arne Senstad valgte, ikke overraskende, å ta timeout kvarteret ut i kampen.

Det var hjemmelaget som styrte det meste av oppgjøret, og bakerst hos vertene sto Ine Bekkelund som en levende vegg i mål. Hun drev Storhamar-jentene til vanvidd de første 30 minuttene.

- Vi er ikke konsentrert og da blir det ikke noen forskjell på lagene, sier Lise Binger som var i egen klasse hos gjestene.

De gule og blå hevet seg noe utover omgangen, og gikk til pause med ettmålsledelse, 8-9.

Klasseforskjell etter hvilen

Senstad la tydeligvis ikke noe imellom i pausepraten sin, for det var et helt nytt Storhamar-lag som kom ut på parketten i 2. omgang.

De første 10 minuttene av omgangen viste serielederen hvor stor forskjell det egentlig er på lagene og dro ifra. 9-18 sto det etter 40 minutters spill.

- Jeg utfordret jentene i pausa, og ville se hvem av dem som virkelig vil være med framover, sier Senstad som fikk svar i omtrent 10 minutter, før gjestene igjen begynte å feile grovt og ofte.

Midt i andre omgang fikk Kristin Høybakken rødt kort, etter tre tominuttere.

- Aldri verden at jeg fortjente tre utvisninger, sier Høybakken.

Storhamar vant likevel 27-15, men det er ingen tvil om at laget må heve seg mange hakk før cupkampen onsdag. Da kommer Skrim Kongsberg på besøk i Boligpartner Arena.

Gjøvik HK - Storhamar 15-27 (8-9).

Storhamars lag: Stine Liden og Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Kamille Sundmoen 4 (2), Gabriella Juhasz 2, Mari Finstad Bergum 2, Tonje Enkerud 2, Linn-Marie Birkeland 1, Tina Engan, Kristin Høybakken 3, Lise Løke 3, Lise Binger 9 (1), Thea Tangnes 1.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.