Serieleder Storhamar gjestet i ettermiddag Gjøvik HK, som sto med null poeng etter to serierunder.

Svak 1. omgang

Storfavoritten fra Hamar åpnet kampen trått, og etter 14 minutter ledet Gjøvik 4-3. Storhamar hadde på det tidspunktet kun scoret ett spillemål, de to andre ble satt inn på straffer.

Storhamar fortsatte å brenne alt for mange sjanser og trener Arne Senstad valgte, ikke overraskende, å ta timeout kvarteret ut i kampen.

Det var hjemmelaget som styrte det meste av oppgjøret, og bakerst hos vertene sto Ine Bekkelund som en levende vegg i mål. Hun drev Storhamar-jentene til vanvidd de første 30 minuttene.

- Vi er ikke konsentrert og da blir det ikke noen forskjell på lagene, sier Lise Binger som var i egen klasse hos gjestene.

De gule og blå hevet seg noe utover omgangen, og gikk til pause med ettmålsledelse, 8-9.

Klasseforskjell etter hvilen

Senstad la tydeligvis ikke noe imellom i pausepraten sin, for det var et helt nytt Storhamar-lag som kom ut på parketten i 2. omgang.

De første 10 minuttene av omgangen viste serielederen hvor stor forskjell det egentlig er på lagene og dro ifra. 9-18 sto det etter 40 minutters spill.

- Jeg utfordret jentene i pausa, og ville se hvem av dem som virkelig vil være med framover, sier Senstad som fikk svar i omtrent 10 minutter, før gjestene igjen begynte å feile grovt og ofte.

Midt i andre omgang fikk Kristin Høybakken rødt kort, etter tre tominuttere.

- Aldri verden at jeg fortjente tre utvisninger, sier Høybakken.

Storhamar vant likevel 27-15, men det er ingen tvil om at laget må heve seg mange hakk før cupkampen onsdag. Da kommer Skrim Kongsberg på besøk i Boligpartner Arena.

Gjøvik HK - Storhamar 15-27 (8-9).

Storhamars lag: Stine Liden og Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Kamille Sundmoen 4 (2), Gabriella Juhasz 2, Mari Finstad Bergum 2, Tonje Enkerud 2, Linn-Marie Birkeland 1, Tina Engan, Kristin Høybakken 3, Lise Løke 3, Lise Binger 9 (1), Thea Tangnes 1.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00