Storhamar fikk grundig bank av Glassverket i går og var ute etter revansje mot Oppsal og Skrim i dag. Det gikk ikke, og Hamar-laget skremte ingen i de innledende kampene i turneringen laget vant enkelt for et år siden.

I lørdagens første kamp var Oppsal klart best før pause og ledet fortjent med fire mål, mot et Storhamarlag som slet som mot Glassverket.

Etter pause var det derimot et langt bedre Hamar-lag på banen. Jentene i gult vant omgangen med fire mål og burde kanskje ha vunnet kampen i tillegg.

Litt for hete hoder i de avsluttende minuttene ga Oppsal muligheten til å sikre seg ett poeng.

Betina Riegelhuth våknet endelig etter pause og scoret fem mål de siste 25 minuttene. Før pause var det Ellen Marie Folkvord som var lagets beste spiller.

Svakt mot Skrim

Lørdagens andre kamp ble heller ikke noen opptur for Storhamar. Nyopprykkete Skrim fra Kongsberg skapte trøbbel for Hamar-laget, som brukte mange av jentene som ikke var mye på banen i de to første kampene.

- For oss var kampene mot Glassverket og Oppsal aller viktigst, men vi gikk etter seieren også mot Skrim, sier Alfred Örn Finnsson.

Likevel var det Skrim som var best i første omgang, og midtveis ut i andre omgang ledet Kongsberg-laget med fire mål.

Da våknet et slumrende Storhamar-lag i noen minutter. Det var nok til å spise opp forspranget kjapt, og Storhamar ledet også med et par mål.

Men som mot Oppsal slurvet Storhamar på slutten, og Skrim sikret seg sitt eneste poeng i gruppespillet.

Best på Storhamar var toppscorer Malene Aambakk.

Storhamar endte som nummer tre i sin pulje, og skal spille om 5. plassen søndag klokka 11.15.

Motstander i den kampen er nyopprykkete HK Halden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.