Dermed ble det seier 26-25 etter en forferdelig 2. omgang med mye teknisk rot i angrep, der trener Alfred Finnsson må ta på seg litt av skylda, ved at han byttet alt for mye og tok ut nesten alle de etablerte en periode midtveis.

Da fikk Flint heng og tro på at det var mulig å slå Hamar-laget, selv om de lå under med fem mål ved pause, noe som ble seks mål på 13-19.

Flint ledet 24-23 med fem minutter igjen, men så fikk Betina Riegelhuth igjen ladet skuddkanonen og banket inn to mål, samtidig som forsvaret løftet seg et hakk.

Karoline Fredriksen ble matchvinner med et skudd mellom beina på målvakten etter at dommeren hevet armen for passivt.

I rykk og napp før pause

Storhamar åpnet kampen best og ledet 3-1 etter sju minutter, etter to scoringer og en målgivende pasning - fra Betina Riegelhuth til Ellen Marie Folkvord på den tredje scoringen.

Bortsett fra noen minutter hvor det stokket seg litt i angrep, og Flint kontret inn 4-4, var Storhamar best, uten å briljere i angrep.

En ny tremålsledelse ble nesten rotet bort til ny uavgjort, men Flint var like tannløse i angrep som Storhamar, med unntak av de gangene Marianne Iversen kom seg løs fra oppasseren sin og fikk skyte fra distanse.

Storhamar økte i stedet til 9-6 etter to fine scoringer av Lene Pettersson Heiberg, og derfra og inn var ledelsen aldri truet og til pause ledet Storhamar 16-11.

"På hjemmebane" igjen

Ellen Marie Folkvord ble ønsket ekstra velkommen med en stor plakat ved inngangsdøra og deretter med applaus. Hun håpet på støtte fra gamleklubben før kampen.

- Det var kjempemorsomt å spille på hjemmebane igjen. Jeg har en helt spesiell trygghet i Slagenhallen, og det var morsomt å score sju mål, sier Ellen Marie Folkvord, som hadde både foreldre og besteforeldre på tribunen.

- Føles som vi tapte

- Selv om vi vant sitter vi nesten igjen med en følelse av å ha tapt. Det var forsvaret som reddet oss i dag, for angrepsspillet funket rett og slett ikke i store perioder. Vi sliter med å gjøre det vi skal, sier trener Alfred Örn Finnsson.

- Jeg tror det var helt ubevisst, men vi slapp oss litt ned da vi ledet med fem-seks mål og blir utålmodige i angrep. Jeg tar blant annet et par avslutninger alt for tidlig, sier Betina Riegelhuth, som ble Storhamars toppscorer med åtte mål.

Tross flere bom på rad fikk hun stilt inn igjen skuddarmen og scoret to svært viktige mål i sluttminuttene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.