HAMAR: Kvartfinalene i sluttspillet for kvinner ble trukket lørdag ettermiddag, og fikk dette utfallet:
Storhamar - Byåsen, Levanger - Stabæk, Vipers - Tertnes, Flint - Larvik
Storhamar spiller hjemme førstkommende helg i Prestrudhallen, mens returoppgjøret går i Trondheim helgen etter.
- Vi sa vi var glade hvis vi unngikk Larvik. De andre lagene har vi tapt og vunnet mot. Hadde vi fått Stabæk eller Tertnes, kunne vi fort ha vært favoritter, selv om de kom foran oss på tabellen, mener Storhamar-trener Arne Senstad.'
- Byåsen er det nest beste laget i Norge, og er ingen optimal motstander. Men nå slår vi nedenfra.
- Vi brøt ei barriere i Trondheim sist vi møtte Byåsen, men det holder ikke med bare én prestasjon. Den må gjenskapes i kamp etter kamp, fastslår Storhamar-treneren.
Akkurat det greide ikke Storhamar i lørdagens kamp mot Tertnes. Hjemmelaget hadde store problemer med å finne ut av Tertnes sitt offensive 4-2-forsvar.
Det stokket seg for Kamilla Sundmoen og kompani gang etter gang. Laget manglet totalt flyt i pasningsspillet, og det ble altfor mye halvveis i Hamar-lagets opptreden. Bronselaget fra Bergen vant fortjent.
- Vi var forberedt på at de kom til å spille offensivt i forsvar, men det var litt uventet at Tertnes kom i en 4-2-formasjon. Jeg hadde ikke trodd vi skulle bruke så lang tid på å finne ut av det. Vi opptrådte altfor mye halvveis, og når vi bryter ut av mønsteret vårt, blir det mange tekniske feil og mye usikkerhet, sier Senstad.
For de tekniske feilene florerte, og Storhamar misbrukte altfor mange opplagte målsjanser.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.