• BEKREFTER: Kultursjef Terje Halvorsen bekrefter at Storhamar håndball skylder kommunen 700.000 kroner i halleie.

Storhamar håndball sliter ikke bare med å finne formen ute på banen, noe resultatene i vestfjordcupen i helga, bar bud om. Klubben sliter også økonomisk i følge nrk.no/ho.

Før håndballsesongen starter i neste uke, skylder Storhamar Håndball Hamar kommune nær 700. 000 kroner for leie av Prestrudhallen.

I januar 2013 sa kommunestyret nei til å ettergi gjeld, og det ble inngått en nedbetalingsavtale.

– Da var gjelda 580 000. Siden da har den vokst, sier kultursjef Terje Halvorsen.

Betaler ned

Daglig leder i Storhamar håndball, Erik Stensrud, sier til h-a.no at dette er en gammel sak.

- Det er helt korrekt at vi skylder kommunen nesten 700.000 kroner i halleie. Eksakt er det 660.000 kroner. Men vi har inngått en avtale med kommunen om å nedbetale den gjelda vi har til dem, sier Erik Stensrud.

- Fra april til juli i år har vi nedbetalt 915.000 kroner i skyldig halleie og gammel gjeld til kommunen. Vi er naturligvis i full gang med å gjøre opp for oss. Den gjelda vi har hatt, og som vi fortsatt har, har vært opparbeidet over mange år, men nå skal vi gjøre opp for oss. Vi har hatt, og har forstått en trang likviditet, men gjelda til kommunen skal vi ordne opp i, sier Stensrud til h-a.no. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.