HAMAR: Den tidligere hockeykeeperen har egentlig lenge hatt lyst til å forsøke seg i mål i andre idretter, etter å ha stått i mål for blant andre Storhamar Dragons, og hockeylaget til Gjøvik.

- Men jeg hadde jo ikke tenkt at det skulle bli på dette nivået. Men det får jeg bare ta, når jeg har fleipet litt med spillerne, gliser Østberg.
Han jobber som selger i SA systemer, og der jobber også Storhamar-spiller Jeanett Svele innimellom treningsøktene.
- Vi har tulla og sagt mye om håndball og ishockey over bordet på jobben. Jeg mente vel kanskje at det ikke var så tøft som de ville ha det til, og til slutt ble jeg utfordret. Det er greit, jeg tar utfordringen, ler Østberg.
Dermed kan et bli tøffe møter med skuddet til blant annet Izabela Duda i kveld, dersom den polske skytteren er på plass.
- Jeg har nok en mistanke om at det er akkurat så tøft som Jeanett skal ha det til, jeg har nok ikke mye å stille opp med. Samtidig er det litt ålreit å teste ut hvor fort det går. Jeg er jo vant til høyt tempo i hockey.
På isflata har keeperen en hel masse beskyttelse for å stå i veien for harde slagskudd. I kveld må Østberg nøye seg med en susp.
- Det har jeg fått lov til å ha med, så da vil de meg i hvert fall ikke så vondt!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00