HAMAR (HA): - Jeg vet ikke hva det er med meg og landslagssamlinger. Det skal ikke være mulig å gå på tre tøffe skader på like mange samlinger, sukker Kamilla Sundmoen.

HA-sporten traff Storhamar-spilleren på telefon mens hun satt på legevakta og ventet på å bli gipset. Hvor lenge hun er ute er fortsatt uavklart.

Taklet Riegelhuth

- Jeg skulle takle Betina Riegelhuth, og to av fingrene mine hang igjen på en måte. Jeg kjente at det knakk og var derfor nesten helt sikker på at det var snakk om brudd, sier Sundmoen.

Bruddet er i den venstre hånda, like ved lillefingeren. Hvor lenge Sundmoen må gå med gips vet hun ikke ennå, men det er ingen tvil om at hun er borte fra håndballbanen i noen uker.

Uheldig tidspunkt

- Nå går Storhamar inn i ei veldig hektisk periode med mange kamper, og jeg kjenner at det er tungt å ikke få bidra på en stund, sier Sundmoen som fikk store deler av forrige sesong spolert på grunn av skader.

- Det er dessverre slik som skjer i håndball, og mentalt står det ganske bra til meg, forsikrer Storhamar-kapteinen som antakelig reiser hjem fra landslagssamlingen i dag.

- Jeg er aller mest opptatt av hvor lang tid dette tar. Om det ikke tar altfor lang tid håper jeg det går an å lage ei skinne slik at jeg kan komme meg tilbake på banen kjapt, sier en motivert Kamilla Sundmoen, som ikke er den eneste Storhamar-spilleren som har måtte avslutte samlingen i Skien.

Maja sendt hjem

Maja Jakobsen måtte gå av banen i kampen mot Tertnes midtvegs i andre omgang, etter et tøff kollisjon med en medspiller.

- Maja forsøkte å trene i dag, men hun har fått en skikkelig smell i nakken og var helt stiv. Det var derfor ingen tvil om at Maja måtte avbryte treningen og reise hjem, forteller Sundmoen.

Selv om Kamilla Sundmoen tappert forsøker å holde humøret oppe, er det liten tvil om at hun begynner å gå kraftig lei av skader.

- For å si det sånn; det hadde ikke gjort noe om jeg klarte å holde meg skadefri en lang periode. Det har vært mye, men jeg trøster meg med at jentene på Storhamar er gode og helt sikkert kommer til å reise seg etter noen tøffe bortekamper den siste tida, sier Kamilla og rusler inn til legen for å gipse venstrehånda si.

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00