Det er ikke bare i Terningen Arena Storhamar og Elverum samarbeider denne uka. De har også et opplegg i Hamar og Elverum.
I går var det fellesopplegg på Kremertorget i Elverum med Erlend Mamelund og spillere fra Elverum og Storhamar, og i dag er det Hamar som er stedet.
I ettermiddag blir det lek og moro for barn med landslagsspilleren Håvard Tveten som det store trekkplasteret utenfor CC i Hamar.
Så flyttes det hele til Prestrudhallen på kvelden der det arrangeres en håndballskole.
- Vi har elitespillere fra Storhamar og Elverum som instruktører på kveldens håndballskole som er fulltegnet med 120 unge i alderen åtte til 15 år, sier Storhamars daglige leder, Erik Stensrud.
- Vi prøver å gjøre noe for håndballen, og har et godt samarbeid med Elverum håndball. Nå håper vi det hele absluttes med fulle hus i Terningen Arena torsdag, sier Stensrud.
Da spiller Storhamars kvinnelag først eliteseriekamp mot Glassverket før Elverums menn inntar parketten i møte med Fyllingen Bergen.
- Når det gjelder inntektene, har klubbene kommet fra til en fordeling som begge er fornøyd med. Først får klubbene dekket budsjettene sine for kampen, så er det snakk om en fordelingsnøkkel, sier Erik Stensrud til HA-sporten.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.