LARVIK: Storhamar ledet 12-11 til pause, 17-13 etter 38 minutter av kampen og var virkelig på talefot med Larvik søndag ettermiddag. Bare 800 tilskuere fulgte laget som ikke har tapt en seriekamp hjemme siden 14. mars 1999, og de fleste trodde knapt det de så.

Storhamar spilte tålmodig i angrep og bruke lang tid før de avsluttet, samtidig som de sto godt i forsvar, tok duellene og fulgte planen de hadde lagt på forhånd, gjennom å stoppe Linn J. Sulland og tette til på kantene.
Først etter 49 minutter klarte Larvik å lede med to mål i kampen, men Storhamar kom tilbake og utliknet til 23-23. Kampen sto lenge og veide på 25-24 til Larvik, og Storhamar hadde to-tre avslutninger og sjanser til ny utlikning, men det var Linn-Kristin Riegelhuth Koren som satte inn seiersmålet og for første gang på mange år jublet Larvik-spillerne skikkelig etter å ha avgjort en seriekamp mot noen andre enn Byåsen.
- Det er skikkelig surt akkurat nå, selv om vi skal være fornøyd med at vi spilte en god kamp. Jeg er veldig stolt av spillerne over at vi ikke falt sammen da Larvik satte inn støtet i andre omgang, men klarte å følge dem helt i døra. I denne ene kampen føltes det ikke så langt opp til Norges beste lag som det har gjort tidligere, sier Kamilla Sundmoen som ble toppscorer med åtte mål.
Anja Edin ble kåret til Storhamars beste, mens Tine Stange ble hjemmelagets toppscorer med åtte mål.
Les mer i mandagens utgave av HA.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.