Storhamar - Oppsal 23-23 (25-30 etter ekstraomganger) 

Det ble en høydramatisk avslutning på kampen mellom Storhamar og Oppsal. Med 15 sekunder igjen å spille, misset en Oppsal-spiller alene med Stine Lìden. Returen fant veien ut til Tonje Enkerud. Hun spilte opp til Linn-Marie Birkeland, som utfordret to Oppsal-forsvarere, kjempet seg forbi og skjøt et hardt skudd i stolpen og ut. Så nærme var Storhamar å gå videre fra kvartfinalen i cupen. 

Ellen Marie Folkvord var skuffet etter å ha røket ut av Norgesmesterskapet. 

- Det er surt å tape på denne måten. Jeg føler at gi gir bort seieren. Vi spiller en veldig god første omgang, da klarer vi å bruke bredden og utnytte flankespillerne våre veldig godt. Vi står også bra i forsvar og hjelper hverandre på en god måte, sier Ellen Mare Folkvord. 

Den andre omgangen ble blytung for Storhamar-jentene. Hjemmelaget scoret kun syv mål på tretti minutter.

- Jeg skjønner ikke helt hva som skjer i andre omgang. Vi klarer ikke å fortsette med det vi gjør så bra i første, noe som er veldig skuffende, sier strekspilleren. 

Folkvord scoret 6 mål, og ble kåret til Storhamars beste spiller. Strekspilleren fikk mye juling på streken, men klager ikke av den grunn.

- Vi vet at Oppsal er tøffe. De gir ikke bort noe gratis, så det er bare å brette opp ermene når man spiller mot dem, avslutter Folkvord. 

God første omgang

Storhamar virket pigge fra start og tok kontroll over kampen.

Storhamar ledet på det meste 13-9, men gjestene fra Oslo ga aldri opp. Oppsal reduserte på tampen av første omgang til 16-13, men Storhamar-jentene så fornøyde ut da de ruslet inn i garderoben.

scoret tre mål på nitten minutter

Det var et godt Oppsal-lag som kom på banen til andre omgang. Det var tydelig at tidligere Storhamar-trener Arne Senstad, hadde gitt jentene sine klar beskjed om hva han ikke likte i første omgang. Bortelaget kom ut på banen i et voldsomt tempo og trykket Storhamar hardt.

Etter halvspilt omgang, var ledelsen hentet inn. Storhamar så frustrerte ut og gjorde mange tekniske feil. 

Storhamar klarte å mobilisere frem en god avslutning, men uten at Oppsal virket å føle seg veldig truet.

FINNSSON-UTVISNING

Storhamar-trener Alfred Örn Finnsson fikk en to-minutter etter ett minutt av den første ekstraomgangen, og det skulle vise seg å bli kostbart for Storhamar. Oppsal scoret to ganger med en spiller mer på banen. Lagene byttet side på stillingen 23-26.

parademarsj mot seier

Den siste ekstraomgangen var i realiteten avgjort før den hadde begynt. Frida Rønning scoret etter 10 sekunder, og gjorde reisen til Storhamar enda tyngre. Storhamar scoret to mål, men det var dessverre ikke nok.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.