- Dette var Storhamar på sitt verste, slik vi så det flere ganger forrige sesongen, freste islendingen.

Storhamars første kamp i Vestfjorden Cup ble definitivt ingen opptur. Glassverket ble for sterke og vant til slutt med ti mål, men de fikk det altfor lett mot et pinlig svakt Hamar-lag.

Elendig åpning

Glassverket gikk ut i hundre, og ledet 5-0 over Storhamar etter bare seks minutter. De gule og blå ble feid av banen i åpningen og hang ikke med. 

Ikke nok med at Storhamar fikk juling av Glassverket i åpningen. Målvakt og kaptein, Stine Lidén måtte ut med skade etter få minutter. Maria Jektvik Årstad steppet inn, og stod en god kamp helt bakerst.

- Vi er ikke forbedredt, vi løper ikke hjemover, vi takler ikke og vi er ikke til stede framover, oppsummerte Finnson.

Men det var ikke bare defensivt det skortet for Storhamar. Offensivt var det lite som stemte. Hamar-lagets første scoring kom etter 12 minutter og 40 sekunder, ved Linn-Marie Birkeland.

Binger var god

Anført av en meget god Lise Binger på Storhamars høyre kant som scoret fire av Storhamars ni mål i 1. omgang (6 totalt), hevet de gule og blå seg noe de siste 10 minuttene før pause, og han med Glassverket. Lagene gikk til pause på stillingen 14-9.

- Lise gjør en god kamp. Hun er utvilsomt et lyspunkt på en meget svart kveld, sier Alfred Örn Finnsson.

Storhamar kom aldri opp på nivå med Glassverket etter hvilen og ledelsen til drammenslaget bare økte. Halvveis ut i den 2. omgangen ledet Glassverket 21-13.

Storhamar klarte aldri å stoppe søstrene Jeanette og Veronica Kristiansen som herjet med Hamar-laget. Det endte til slutt 26-16 i det som ble en meget tung start i Vestfjorden Cup for Storhamar.

Latterliggjort

- Vi blir spilt fullstendig ut av hallen, var assistentrener Bent Svele sin nøyaktige og smertefulle oppsummering av 50 minutter med håndball.

Allerede lørdag venter Oppsal og Skrim for Hamar-laget.

- Jeg forventer et helt annet Storhamar-lag - med en helt annen innstilling i de kampene, sier Alfred Örn Finnson.

Resultatene 1. dag i Vestfjorden cup:

Gruppe 1: Stabæk - Nordstrand 28-23, HK Halden - Tertnes 17-26.

Gruppe 2: Oppsal - Skrim 27-17, Glassverket - Storhamar 26-16.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.