- Det betyr at vi må se oss om etter forsterkninger, sier Arne Senstad.
I løpet av de siste årene har han sett mange kvalifiserte støttespillere forlate klubben. Nå håper han at Anja Edins sorti vil gjøre det mulig å se seg om etter forsterkninger.
Fordel å ha god tid
- Vi står ved et vegskille nå, fortsetter Senstad og mener at klubben ikke kan kvitte seg med mer spisskompetanse uten å finne en erstatning for kompetansen som forsvinner.
En fordel med at Hammerseng og Edin tok avgjørelsen nå, er at Storhamar får god til å sondere markedet etter den/de spillertypen/e de trenger. Nå er det neppe unge spillere med utviklingspotensial det skal letes etter. Senstad ønsker seg kvalitet.
Viktig å beholde dem vi har
- Det viktigste nå, blir å beholde de spillerne i har, sier daglig leder i Storhamar, Erik Stensrud.
Stensrud kommer til å sammenkalle til et møte med det aller første, der de skal se på hvilket behov klubben har for å forsterke spillerstallen til neste sesong. Her blir det opp til Arne Senstad å komme med sin vurdering.
- Følgelig er det litt tidlig å si hva vi gjør, og vi har jo litt tid på oss. Anja Edin spiller ut sesongen for Storhamar.
Holdt orientert
Arne Senstad innrømmer at nyheten med Edin/Hammerseng ikke var den romjulspakken han hadde ønsket seg mest, men avgjørelsen kom ikke som noen bombe på ham:
- Jeg er blitt holdt løpende orientert av Anja Edin om utviklingen i saken og at de to var nærmest til å velge Larvik framfor Hamar og Storhamar eller Gjøvik. Derfor kom ikke dette som noen stor overraskelse.
Større utfordringer
Det er bare å ønske de to lykke til i Larvik. Avgjørelsen deres kan vi ikke få gjort noe med, men jeg skjønner de to spillerne også. Larvik er et lag og en klubb på et annet nivå enn de fleste andre i Norge. Med Larvik blir de sportslige utfordringene større og jeg tenker da i første omgang på Champions League. Det er inspirerende å få vist seg fram i internasjonal sammenheng. sier Arne Senstad.
I Larvik ut 2013/2014
Hammerseng og Edin har skrevet under en kontrakt ut sesongen 2013/2014 med Larvik.
Anja Edin var ikke tilgjengelig for kommentar i går kveld.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.