- Jeg synes begge lag var ganske gode, oppsummerte Finnsson.

Den oppsummeringen var ikke Arne Senstad på Oppsal-benken enig i: - Vi var absolutt ikke gode i denne kampen, men Storhamar så bra ut, kommenterte den tidligere Storhamar-treneren.

I rute

Foran drøyt 200 håndballsultne hjemmetilskuere leverte jentene fra Hamar vest en god kamp. Anført av Tonje Enkerud og Martine Hovden styrte Storhamar kampen fra start til mål.

- Mye av det vi viste var bra, men det er fortsatt tidlig og vi har masse å jobbe med, sier Finnsson.

Islendingen har hatt jentene på trening i ei uke, og hjemmelaget var overraskende pigge i den 3x30 minutter lange treningskampen.

Bredere tropp

- Umulig å si om vi er lengre framme treningsmessig enn vi var for et år siden, men vi har en mye bredere stall. I dag kunne jeg hvile enkeltspillere i perioder, og det er trolig grunnen til å at vi var pigge i hele kamper, sier Alfred Örn Finnssom.

Tonje Enkerud ble hjemmelagets toppscorer med sine seks scoringer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.