Storhamar feide over all motstand i de tre innledende kampene og har vært i en klasse for seg.

Uten nøkkelspillere

I lørdagens siste kamp, mot 1. divisjonslaget Skrim, hvilte Alfred Örn Finnsson noen av sine beste spillere, uten at det svekket laget nevneverdig. 34-24 vant Hamar-laget, etter å ha ledet fra start til mål.

Ved pause ledet Storhamar 16-12.

Toppscorer for Storhamar var Lene Pettersson Heiberg og Ellen Marie Folkvord. Begge med sju scoringer.

En omgang var nok

I dagens første kamp mot Tertnes var en praktomgang mer enn nok.
Med forsvarsspill av meget høy klasse, brukte Storhamar kun en omgang på å avgjøre kampen mot Tertnes lørdag formiddag i Sætrehallen. Storhamar vant 22-19, etter å ha ledet hele 13-4 til pause.

Bergenslaget brukte knapt 17 minutter (!) på å lage sitt første mål på Stine Lidén. Da hadde Storhamar allerede laget ni mål og kampen var avgjort.

Etter pause kom Tertnes tilbake, i tillegg til at Storhamar slapp seg betydelig ned. Ved å ta vekk Kamilla Sundmoen klarte også Tertnes å ødelegge mye av rytmen til Hamar-laget. Seieren var imidlertid aldri truet.

Toppscorer for Storhamar var Betina Riegelhuth med ni mål.

Finalemotstander ikke klar

Fredag vant Storhamar med åtte mål mot Fredrikstad BK.

Finalen spilles søndag klokka 14.15. Motstander er ennå ikke klar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.