Kampen i Tønsberg var den første virkelige testen for Hamar-jentene, som må spille 1. divisjon kommende sesong på grunn av økonomiske vanskeligheter i klubben.

Et svekket Tertnes var uansett altfor svake til å sette Storhamar på de store prøvene, og det var også grunnen til at trener Arne Senstad var meget nøktern etter storseieren.

- Vi ser bra ut etter pause, men før pause er det mye å gripe fatt i, konkluderer Senstad.

Ledet hele kampen

Jentene fra Hamar vest startet kampen med en enorm aggressivitet i første omgang. Offensivt 3-2-1-forsvar ble testet, og timingen satt ikke perfekt i den første treningskampen.

Likevel ledet Storhamar gjennom hele kampen, anført av en spillesugen Kamilla Sundmoen, en leken Lise Binger og en god målvakt-vikar i Tone Mølner.

- Offensivt har vi mye å jobbe med, men det er i alle fall stor vilje i jentene, smiler Senstad.

Spennende nykommer

Nysigneringen fra Fredrikstad, Gabriella Juhasz, vokste seg stor i løpet av kampen. Det gledet treneren.

- For Gabi har overgangen hit vært en stor omstilling for henne. Veldig mye er nytt, men i dag slipper hun seg løs. Hun er en god spiller, sier Senstad som viste fram bredden i stallen etter pause.

Og med unge og ferske jenter på banen, kjørte de over Ternes de siste 25 minuttene.

- Artig at de våger å vise seg fram såpass, smiler Senstad.

Oppsal i morgen

Tidlig i morgen ettermiddag er Storhamar klare for å møte en ny eliteserie-motstander; Oppsal.

- Jeg blåser i om vi vinner, eller taper helgas kamper. Vi kommer til å bruke kampene til å øve på det vi skal bli gode på når serien starter, sier Senstad.

Storhamar stilte med dette laget mot Tertnes:

Tone Mølner og Hanne Rudsjord (målvakter) - Kamilla Sundmoen 5 (2), Malene Ambakk 1, Lise Løke 1, Kristin Høybakken 4, Linn-Marie Birkkeland 4 (1), Lise Binger 3, Tonje Enkerud 1, Gabriella Juhasz 4 (2), Thea Tangnes 2, Emma Skinnehauge og Tina Engan 1. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.