HAMAR: Gjøvik og Vardals keeper Tone Wølner er en av målvaktene som fortsatt står på Storhamar ønskeliste. Problemet er at Wølner har kontrakt med Gjøvik-laget også den kommende sesongen.
- Vi har gitt klubben og Tone beskjed om at vi ønsker henne, men har fått nei fra Gjøvik og Vardal.
- Vi respekterer det, så da blir det eventuelt en sak mellom Tone og klubben, sier Arne Senstad.
Han hadde håpet å få en utenlandsk målvakt på prøve i gårsdagens kamp, og etter det HA-sporten erfarer, dreier det seg om en østeuropeisk keeper.
- Vi har fire konkrete navn, men de er ikke så konkrete at jeg ønsker å gå ut med noen navn ennå, sier Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.