• FORNØYD: Trener Alfred Örn Finnsson skryter av Storhamar-jentenes innsats, selv om de tapte for Oppsal for andre gang på åtte dager. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
  • VAR GOD: Ellen Marie Folkvord scoret seks mål og var Storhamars beste da Oppsal ble for sterke i Prestrudhallen for en uke siden. FOTO: Mattis Røhne

Oppsal - Storhamar 32-30

For en uke siden tapte Storhamar 25-30 for Oppsal hjemme i Prestrudhallen i sin høydramatiske NM-exit.

Da tapet skulle revansjeres onsdag, hadde Moa Fredriksson tegnet seg på skadelista hos et allerede sterkt redusert Storhamar-lag. Og med sin tynne stall ble Storhamar for lette for Oppsal for andre gang på åtte dager.

Fornøyd med mye

Selv om det aldri er gøy å trekke det korteste strået mot samme motstander to ganger på rad, er det en relativt fornøyd Storhamar-trener som møter HA etter 30-32-tapet i Oppsal Arena.

- Jeg er fornøyd med ganske mange ting i dag. Vi står på og jobber knallhardt som et lag, og resultatet er veldig surt for jentene som virkelig står fram og kriger for hverandre med den tynne stallen vi har. Det er bittert at vi ikke tar ett eller to poeng, sier Alfred Örn Finnsson.

Selv om Finnssons jenter slapp inn hele 32 mål, 18 av dem før sidebyttet, vil ikke islendingen rakke ned på sin egen defensiv.

- Vi scorer 30, så du kan snu det på den måten du vil. Vi får noen kontringsmål i ryggen, og vi gjør noen for enkle feil i forsvar, men det er to lag som vil løpe. Sånn sett er det ikke overraskende at det blir mange mål i dag, og det var en veldig spennende og morsom kamp for publikum, sier treneren. 

Startet best

Det var Storhamar som åpnet best i Oppsal Arena. Krafttak defensivt, helhjertede løp og gode skudd av Maja Jakobsen ga gjestene en tidlig firemålsledelse.

Så tok Arne Senstad time-out, og den tidligere Storhamar-sjefens prat fikk effekt umiddelbart. I løpet av få minutter reduserte Oslo-laget til både 5-8, 6-8 og 7-8, før Anne Kjersti Suvdal utliknet til 8-8.

Da lagene byttet side, ledet vertene 18-15.

Storhamar kjempet seg tilbake utover i andre omgang, og med ti minutter igjen på kampuret var lagene like langt igjen. Betina Riegelhuths utlikning til 25-25 var en real langdistanserakett. 

I de avgjørende minuttene traff Oppsal best, og Oslo-laget vant til slutt 32-30.

Vil ta poeng

Selv om Storhamar-jentene reiste tomhendte hjem fra hovedstadens østre kant, tar Finnsson med seg mye positivt fra bataljen.

- Innsatsen er der, og vi gir aldri opp. Hvis vi spiller sånn og fortsetter på denne måten, kommer poengene etter hvert, avslutter islendingen selvsikkert.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.