Denne helgen arrangeres Topphåndballhelga på Røros. Dette er en treningsleir for unge håndballspillere, hvor deltakerne blant annet får møte noen av landets beste håndballag på nært hold.

Storhamar håndball er representert, og har gjort en solid innsats gjennom helgen.

Lørdagens første kamp mot Levanger endte 18-13 i favør Storhamar. Senere på dagen gjentok hamarjentene suksessen da de slo samme lag 33-24.

Som om ikke det var nok, vant jentene 17-16 over Byåsen i en kamp som var presset inn mellom de to Levanger-oppgjørene.

Søndag spilte Storhamar-jentene sin siste kamp i turneringen, noe som endte med tap mot Byåsen.

Spillerne var likevel godt fornøyd med å vinne tre av fire kamper i løpet av to dager.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.