Storhamar Håndball stilte med lag i klassene J12, J13 og J 14 i Starum cup i helgen. Jentene kom til finale i tre av klassene og vant to av dem.
J12 stilte med tre jevne lag i turneringen, kom til A-sluttspillet med to. Det ene laget røk ut i 1/8-finalen med ettmålstap, det andre laget gikk helt til topps og slo Ammerud 6-5 i finalen. I tillegg til seierspokalen sikret J12 seg klubbens andre napp i vandrepokalen for årsklassen.
Det tredje laget spilte seg gjennom hele B-sluttspillet og vant B-finalen med ett mål over Eidsvoll IF.
Her er 12-årsjentene. Foran f.v.: Johanne Maanum Sandnes, Idun Kristine Jørgensen, Lilipar Mangman, Frida Thomassen, Marte Gjerdalen, Thea Torgerhagen, Sigrid Marie Jenssen. Bak f.v.: Elise Stensby, Thea Rustad, Oline Sangro, Mari Stavø, Siri Jonstad, Sanne Hagen Røe, Ida Karine Flagestad Østby, Tuva Jota, Maria Zouhar, Sigrid Stenersen, Ingrid Zachariassen, Henriette Berger, Emma Stallvik, Camilla Molstad.
Ikke til stede da bildet ble tatt: Mia kre, Malin Akre og Hannah Katnosa.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.