Det var Storhamar håndball som kom med invitten, og distriktsleder Arne Jørstad var ikke sen om å ta utfordringen.

Prestrudsenterets venner kjøpte inn materiell og sto for serveringen etter dagens juleverksted.

Sundmoen: - Koselig

Storhamars kaptein Kamilla Sundmoen synes det er hyggelig å gjøre noe som blir satt stor pris på i klubbens nærmiljø.

- Vi ønsker å bidra, og dette er koselig, sier Sundmoen, mens hun prøver å lage en engel av vattkuler, piperensere og glanspapir.

Resultatet kunne blitt bedre, og Sundmoen må tåle litt godmodig mobbing fra lagvenninne Moa Fredriksson, som ved siden av håndballen jobber i barnehage og er en dreven julepyntmaker.

Settes pris på

Liv Buen bor i en omsorgsleilighet ved Prestrudsenteret, og satte stor pris på besøket fra håndballjentene. Selv er hun sportsinteressert, og følger med på det meste av sport.

- Jeg er nok mer glad i håndball enn i hockey. Jeg tror det er første gangen at vi har hatt noe slikt her. Jeg prøver å få med meg det meste som skjer her, smiler Liv.

Ved siden av senterets beboere, var beboere ved Kløverenga invitert. Prestrudsenterets venner serverte krumkaker og kaffe til beboere og håndballjenter i skjønn forening etter juleverkstedet.

- Det skjer mye på Prestrudsenteret, men vi setter ekstra stor pris på friske impulser fra omverdenen, sier Jørstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.