Mia Svele, som er datter av Bent Svele, skal delta på landslagssamling i håndball 20.–26. juni, som blir lagt til Vendsyssel i Danmark.

Det blir fjerde gangen Svele er med på landslagssamling, og hun er glad for å bli tatt ut.

– Det er som vanlig veldig gøy, og jeg gleder meg kjempemasse, forteller hun til HA-sporten.

Hun forventer at det blir tøffe tak i Danmark.

– Det er veldig spennende hver gang, og jeg føler det blir tøffere og tøffere for hver gang, sier hun.

Dette blir første gangen bakspilleren, som til daglig hamrer inn mål på bestilling for sitt Storhamar-lag, er med på landslagssamling utenlands.

– Det blir litt gøy å reise andre steder, det gjør det enda mer spennende, forteller hun.

Hun er ikke ukjent med å måtte bryne seg mot spillere som er ett år eldre enn seg selv.

– Jeg har alltid spilt med dem som er ett år eldre enn meg, så det blir som det pleier, egentlig, forklarer Svele.

I løpet av samlingen skal de gjennom flere tester, og de skal også spille én treningskamp mot en motstander som foreløpig ikke er fastsatt, skriver forbundet i innkallingen til samlingen.

– Jeg forventer at det blir tøffe treninger, og at jeg må stå på mye, forteller Svele.

I tillegg til Mia Svele, er Anna Mortvedt og Marthine Svendsberget tatt ut som reserver til samlingen, og får delta dersom det kommer forfall.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.