I høst tapte Storhamar to kamper mot helgens motstander, Stabæk.
Først tapte Storhamar med ett mål i serien. Deretter tapte de med åtte i cupen.
- Stabæk var klart bedre enn oss ved begge anledninger. Vi må skjerpe oss kraftig for å vinne helgens bortekamp, sier Storhamar-trener Arne Senstad.
Bronsemedaljene kan også være med å bestemme hvilke lag som får spille E-cup til neste sesong. Ikke minst er det en motivasjon for flere av Storhamar-jentene som teller på knappene om de skal fornye med klubben eller ikke.
- Jeg tenker ikke de baner - ennå. Til det er det alt for mange utenforliggende ting som spiller inn, blant annet champions League-rankingen for norske lag. Det er også et økonomisk aspekt rundt dette som ikke er klarlagt, men det er klart vi går for E-cup, dersom muligheten byr seg både med hensyn til både sportslige og økonomiske forutsetninger.
Det som blir viktig mot Stabæk, er at nøkkelspillerne hever seg til å stå stabilt på banen i 60 minutter.
- Vi har variert for mye i spillet vårt i det siste. Nå må vi heve oss. Stabæk er en god motstander.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.