– Vi er veldig fornøyd med det tallet, smiler styreleder Øystein Holtet dagen etter byens håndballag smadret både sin egen publikumsrekord og motstanderlaget Flint fra Tønsberg (30-15).

Riktignok hadde Storhamar flere tilskuere i hjemmepremièren mot Glassverket i 2013 (1.100 tilskuere), men den kampen ble spilt i Terningen Arena i Elverum.

– Så langt denne sesongen er det kun eliteseriekampene Vipers - Rælingen (1.479) og Byåsen - Larvik (1.000) som har hatt flere tilskuere enn Storhamar hadde mot Flint, opplyser Kirsten Birkeland, kommunikasjonsansvarlig i Norges Håndballforbund.

Budsjettert med 350

Styreleder Øystein Holtet er spent på hvor publikumssnittet kommer til å ligge denne sesongen, og klubben har budsjettert med nøkterne 350 betalende tilskuere i seriespillet

– Om vi skal klare det må vi ligge på rundt 700 tilskuere totalt per kamp, siden alle med fri inngang også blir oppgitt i publikumstallet, sier Holtet, som er glad for at seriespillet har kommet i gang og at fokuset blir mer rettet inn mot det som skjer på parketten, mindre på klubbens økonomiske utfordringer.

– Vi har fortsatt en veldig stram likviditet, men er i gang med å lande flere sponsorkontrakter. Disse er ikke undertegnet, men signalene er positive, sier styrelederen som gleder seg over at gjelda til Hamar kommune er blitt betalt.

Sikter mot semifinale

Søndag er det lokaloppgjør mot Gjøvik HK, før eliteserielaget Skrim Kongsberg kommer til Hamar og cupkamp om ei drøy uke.

– Vi har som mål å komme til semifinale i cupen. Det er et mål jentene, ledelsen og klubbens medlemmer har satt. Vi har budsjettert med én hjemmekamp, og om vi slår ut Skrim vil cupen bety et lite økonomisk pluss for oss, sier Holtet.

HA-sporten tar høyde for at Storhamar kan ha samlet flere tilskuere den gangen laget spilte utendørs.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.