HAMAR: Storhamar Håndball har fått eliteserielisens for den kommende sesongen.

I likhet med Byåsen Håndball Elite, Gjøvik & Vardal HK og Våg Håndball på kvinnesiden og Elverum og Follo på herresiden, har Storhamar fått lisens med status under overvåking. Det har Storhamar fått fordi klubben drar med seg negativ egenkapital fra 2007.
Bakgrunnen for at Storhamar var det siste eliteserielaget som fikk lisens, var at klubben skylder Region Innlandet noe over 100.000 kroner i påmeldingsgebyrer.
Storhamar-leder Jan Åge Haug og regionleder Ivar M. Karlstad hadde møte om saken fredag ettermiddag og ble enige om en betalingsplan.
- Vi har hatt et godt møte og en god dialog med Storhamar. Vi er blitt enige om om hvordan klubbens gjeld til regionen skal betales. Vi har laget rammer for hvordan avtalen skal være, sa Karlstad og legger til:
- Alt ser veldig greit ut, og jeg har informert lisensutvalget i Norges Håndballforbund om det vi har kommet fram til, sa Karlstad.
Og i går fikk altså Storhamar beskjed om at lisensen for den kommende sesongen er i boks - riktig nok med status under overvåking.
Stabæk har fått skjerpet overvåking, mens Gjerpen begynner serien med minus tre poeng.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.