Hamar
- Folk måtte reise seg og stå på tribunen over en time før kampstart, og klokken 18.15 var hallen full. Da jeg satte opp plakat om at hallen var stengt, sto det rundt 100 personer i kø utenfor Prestrudhallen. Da kom det også flere gående fra parkeringsplassen, så det kan fort ha blitt rundt 300 personer som ikke kom inn, sier daglig leder i Storhamar Håndball, Erik Stensrud.

Rundt 45.000 kroner

Hva Storhamar gikk glipp av i billettinntekter og mersalg fra lodd og kioskvarer, har Stensrud naturlig nok ikke noe eksakt tall på.
- Hvis vi sier at det var 300 personer som ikke kom inn, og de fleste var voksne, kan det fort dreie seg om 45.000 kroner. Det ville ha vært gode inntekter for Storhamar, men vi vet hvordan situasjonen er og lever med det, sier Stensrud.
- Vi måtte sette stopp ved 636 tilskuere på grunn av brannforskriftene. Hvor mange som var til stede fra vår egen yngres avdeling, har jeg ikke tall på nå, men alle våre 350 medlemmer går gratis på kampene, så det er på ingen måte alle som betaler inngangspenger. Det samme gjelder sponsorer som har inngangen innbakt i avtalene sine.
Stensrud anslår at det var en omsetning på rundt 35.000 kroner onsdag.

Gleder seg til ny hall

Han mener klubben ville ha tjent nesten tre ganger så mye på en kamp som i går, i en ny hall med tilskuerkapasitet på 1.700.
- Tar vi kampen mot Larvik som eksempel, tror jeg det hadde blitt fullt hus. I så fall kunne vi fort ha tjent rundt 100.000 kroner mer.
- I tillegg til de som ikke kom inn, vet vi at det er mange som ikke går på kamp fordi de ikke orker å stå oppreist i halvannen time før en kamp. Det blir noe helt annet når vi kan spille i en ny hall med gode fasiliteter.
- Det vi venter på nå, er at entreprenøren for hallen blir klar, slik at byggingen kan starte. Jeg har en drøm om at vi skal kunne spille hjemmekampene våre i den nye hallen allerede i slutten av sesongen 2014-2015, sier Storhamars daglige leder.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.