Nyvalgt styreleder, Øystein Holtet var naturlig nok svært skuffet etter at vedtaket ble kjent.

- Jeg trodde den positive utviklingen vi har hatt så langt i 2015 skulle ble vektlagt, men det ble det dessverre ikke, sier Holtet til HA-sporten.

Styrelederen vet at klubben har 14 dagers ankefrist, men tror i realiteten det ikke vil endre avgjørelsen.

- Vi må komme med nye og vesentlige ting som var på plass før 31.12.14. Det er derfor ikke noe vi kan gjøre nå som forbedrer situasjonen vår, sier Holtet.

Skuffet Sundmoen

For klubblegenden Kamilla Sundmoen kom nyheten som et stort sjokk.

- Jeg har snakke med noen av de andre spillerne og vi har felt noen tårer sammen, sier Kamilla Sundmoen som må bruke noen dager på å fordøye dette og finne tilbake motivasjonen til å trene like tøft framover.

Forbundets avgjørelse

Dette skriver forbundet på sin egen hjemmeside:

"Forbundsstyret har behandlet Storhamars søknad om eliteserielisens for kommende sesong. Resultatet er at klubben ikke fikk tildelt ny lisens.

De øvrige 23 klubbene i GRUNDIGligaen har alle fått tildelt eliteserielisens for sesongen 2015-16, og bare søknaden fra Storhamar gjensto for Forbundsstyret å behandle.

- Dette var en svært kjedelig sak for Forbundsstyret, men dagens konklusjon er i tråd med det regelverket vi har. Derfor må Storhamar ned i 1. divisjon fra høsten av, sier generalsekretær Erik Langerud.Det har vært avholdt flere møter med klubben, både med den tidligere og nyvalgte ledelsen, der de har lagt frem sine synspunkter på søknaden. Forbundsstyret har gjennomgått all dokumentasjon fra Storhamar, men måtte konkludere med at det ikke er grunnlag for å innvilge lisens til Hamar-klubben for kommende sesong. Nøkkeltallene som er lagt til grunn for behandlingen, viser med all tydelighet at det eneste mulige vedtaket var å degradere klubben til 1. divisjon. Behandlingen har foregått etter det samme regelverket som har vært grunnlag for alle lisensbehandlinger de siste årene.Storhamar kan be om ny behandling av Forbundstyret innen 14 dager. NHF vil kontakte Rælingen for å starte en prosess for å vurdere om klubben har mulighet til å overta den ledige plassen i GRUNDIGligaen, gitt at at vedtaket blir stående."

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.