HAMAR: Kvartfinalene i sluttspillet for kvinner ble trukket lørdag ettermiddag, og fikk dette utfallet: Storhamar - Byåsen, Levanger - Stabæk, Vipers - Tertnes, Flint - Larvik.
Storhamar spiller hjemme førstkommende helg i Prestrudhallen, mens returoppgjøret går i Trondheim helgen etter.
- Vi sa vi var glede hvis vi unngikk Larvik, og de andre har vi tapt og vunnet mot. Byåsen er nest best, og er ikke optimalt, men nå slår vi nedenfra, sier Storhamar-trener Arne Senstad.
- Vi brøt en barriere i Trondheim sist, og det holder ikke med en prestasjon. Den må gjenskapes i kamp etter kamp, sier han.
Akkurat det greide ikke Storhamar i lørdagens kamp mot Tertnes. Storhamar slet med Tertnes sitt offensive forsvar, og Hamar-jentene brukte altfor lang tid på å finne ut av Tertnes sitt forsvarsspill. Det stokket seg for Kamilla Sundmoen og kompani, og det ble altfor mye halvveis i Hamar-lagets spill. Bronselaget fra Bergen vant fortjent.
Kamilla Sundmoen og Stine Lund Andreassen ble toppscorer for hvert sitt lag med sju scoringer hver.
 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.