Stabæk scoret kampens første mål fra sju meter, men deretter reiste Storhamar seg og ga kamp. Etter åtte minutter er det fremdeles en veldig jevn kamp tilskuerne er vitne til, på stillingen 4-4. 

Kampen fortsatte videre i samme stil, og ingen av lagene har klart å sette skikkelig preg på kampen med kun minutter igjen av førsteomgang. 12-12 var stillingen etter 23 minutter. 

Helt til pausesignalet gikk fulgte lagene hverandre hakk i hæl. Som regel var det Stabæk som gikk opp i ledelsen, før Storhamar svarte rett etterpå. 16-16 var fasit på tavla halvspilt. 

Etter å ha ligget under med ett stort sett hele kampen, ledet hjemmelaget endelig etter 46 minutter etter scoring av Maja Jakobsen. Hun sendte nemlig Storhamar opp til 22-21. 

Like etter ble ledelsen både doblet- og tripplet da Betina Riegelhuth fant fram skuddbørsa og fyrte løs. 24-21 ved 18 og et halvt minutt foran 358 tilskuere. 

Med tre minutter igjen har Stabæk knepet inn med ett mål, men Storhamar leder likevel 25-23. 

Storhamar holdt sin ledelse helt inn og vant til slutt 26-25. Dermed er de klare for semifinale. Trekningen om motstander holdes rett etter kampen. 

Der ble det klart at Byåsen blir semifinalemotstander for Storhamar. 

- Jeg er selvsagt veldig fornøyd med at vi går videre og får Byåsen i steden for Larvik, sier Alfred Örn Finnsson etter kampen. 

- Angrepsspillet våres var bra i dag mot Stabæk, men vi må skjerpe oss i forsvar hvis vi skal slå Byåsen, sier han. 

FØR KAMPEN

 

Forrige gang Storhamar møtte Stabæk var på bortebane, og det gikk på ingen måte optimalt for jentene fra Hamar Vest. 

Etter en solid åpning på kampen sprakk det etter hvert fullstendig opp og Bærum-laget snudde kampen til sitt favør. Til slutt vant Stabæk knepent 26-25 i Nadderudhallen.

Men i den første kampen i kvartfinaleserien viste Storhamar igjen hva de var gode for da de knuste Vipers etter alle kunstens regler med hele 11 mål med 24-35.

Det gjør også Storhamar til favoritter da de igjen møter Stabæk, denne gangen i Prestrudhallen, i kveld. Bookmakerne er enige om at Storhamar blir å finne i en semifinale. 

Norsk Tipping opererer med 1,75 for Storhamar-seier mot 2,10 hvis Stabæk skulle vinne. Unibet har lagt seg på nokså lik linje og har 1,83 i vinnerodds på Storhamar, mens Stabæk gir en utbetaling på 2,30.

Stabæk vant også stort mot Vipers, men med ett mål mindre enn Hamar-laget. Dermed holder det med uavgjort for Storhamar for å avansere til semifinale. 

Semifinalene skal trekkes. Vinneren mellom Tertnes/Glassverket og Storhamar/Stabæk møter enten Byåsen eller Larvik.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.