HAMAR: Det var en overrasket Svein-Erik Edvartsen som fikk beskjed om at TV2 ønsket å sende Storhamar-Nordstrand på sin hovedkanal førstkommende lørdag.

- Ja, jeg ble veldig overrasket. Bakgrunnen for det er at jeg i august fikk beskjed fra Norges Håndballforbund og Serieforeningen at Storhamar måtte spille i Hamar OL-Amfi eller i Stangehallen hvis vi ønsket TV-kamper, sier Storhamar Håndballs daglige leder.

Svarte nei
- Til det var Storhamars svar at vi da måtte si nei til TV-kamper av flere årsaker:

1) Økte leiekostnader.
2) Vi kan ikke ta med oss all reklame fra vegger og gulv.
- Vi påpekte også at vi syntes det var rart at vi ikke kunne få TV-kamper i Prestrudhallen så lenge vi har fått dispensasjon i lisensen til å spille våre kamper her. Dessuten var det jo to TV-kamper fra Prestrudhallen i fjor.
- Jeg fikk ikke noe svar på det, men nå gleder vi oss over å ha fått vår første direktesendte kamp på TV2 sin hovedkanal. De to i fjor gikk jo på TV2 Sport. Dette er gull for oss, mener Edvartsen.

Økt eksponering
- Hva betyr en TV-kamp økonomisk?

- Ikke noe direkte, men indirekte er det kjempefint. Sponsorene våre får eksponert seg, og det er jo veldig positivt at vi får vist fram laget vårt. I tillegg har Serieforening noen penger som fordeles etter hvor mye lagene har vært i media, publikumstallene teller og det ligger sportslige kriterier til grunn, sier Edvartsen.

Opprinnelig skulle Storhamar ha møtt Nordstrand i Prestrudhallen søndag klokka 18.00. På grunn av kollisjon med Storhamar-Sparta i ishockey var kampen allerede framskutt til klokka 15.00 søndag, men nå er det altså blitt lørdagskamp.
Storhamars håndballkvinner skal i ilden før den tid. I morgen er det cup, og da møter jentene Njård i kvartfinalen i NM. Da Storhamar spilte seriekamp mot Njård i Njårdhallen 1. oktober, måtte de reise hjem med 28-22-tap.
Det tapet er Arne Senstads jenter sultne på å revansjere.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.