Hamar-laget vant 26-18 i finalen, etter å ha ledet 14-9 ved pause.

I rute til seriestart

Dermed har Alfred Örn Finnsson sine jenter vunnet alle fire kampene denne helga, og bevist at laget er i god rute foran serieåpningen borte mot Fredrikstad onsdag 4. september.

Aldri skikkelig spennende

Finalen ble aldri skikkelig spennende. Storhamar var fem mål foran til pause, til tross for at laget hadde brent en god del de første 25 minuttene.

Etter pause var Storhamar fortsatt det beste laget og vant finalen meget fortjent.

Sundmoen banens beste

Vestfjorden Cup i Sætrehallen har gitt Storhamar-jentene masse selvtillit, som har vært klart bedre enn alle de andre lagene denne helga.

Toppscorer for Storhamar i finalen var Maja Jakobsen med seks mål.

Kamilla Sundmoen ble kåret til finalens beste spiller.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.