Storhamar har hatt en helg hvor prestasjonene har vært svært blandet. Heldigvis kom godbiten i den siste kampen.

- Deilig å avslutte på denne måten. Nå viste vi hvor gode vi kan være når vi er aggressive i forsvar, smiler Lise Løke.

Strekspilleren var klin umulig å hanskes med for Stabæk-jentene. Sju mål scoret hun fra linja og var så effektiv som hun selv mener hun må være.

Revansje defensivt

- Jeg har ikke vært så god som jeg ønsker i de andre kampene, men nå stemte det bra, sier Løke som ved flere anledninger ble brukt som rundingsbøye i eget forsvar lørdag. Det likte hun dårlig.

- Det var ikke bra nok, men vi ble enige om å heve lista betydelig i den siste kampen, og gjorde som vi hadde blitt enige om, sier Løke.

Selv om strekspilleren var  god gjennom hele kampen, var det Tonje Enkerud som ble lagets toppscorer i den siste kampen.

Bakspilleren banket inn åtte mål og var svært god etter pause.

Herjet med Stabæk

Den store forskjellen på lagene kom ganske raskt til syne, og hjelpeløse Stabæk-jenter fant aldri ut av Storhamars aggressive forsvarsspill.

Gang på gang klarte Storhamar å ødelegge både tempo og rytme, og aller bakerst plukket Stine Liden ned mange av avslutningene som ofte kom fra svært dårlige posisjoner.

Alt takket være et forsteklasses forsvarsspill.

Skinnehaugen smart

Til tross for at mange av de etablerte spillerne viste seg fram mot Stabæk, tok Elise SKinnehaugen nok en gang godt vare på sjansene hun fikk. Men flere smarte innspill sørget hun for gode scoringsmuligheter for både Løke og Folkvord på strek, og beviste at hun er i ferd med å ta nivået også mot de aller beste.

Storhamar - Stabæk 25-14 (12-6).

Storhamars  lag: Stine Liden (målvakt), Tonje Enkerud 8, Kamilla SUndmoen 3 (1), Tina Engan, Hilde Egset, Elise SKinnehaugen 1 (1), Lise Binger 3, Lise Løke 7, Ellen FOlkvord 3, Astid Mjøen Holstad.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.