Storhamar har hatt en helg hvor prestasjonene har vært svært blandet. Heldigvis kom godbiten i den siste kampen.

- Deilig å avslutte på denne måten. Nå viste vi hvor gode vi kan være når vi er aggressive i forsvar, smiler Lise Løke.

Strekspilleren var klin umulig å hanskes med for Stabæk-jentene. Sju mål scoret hun fra linja og var så effektiv som hun selv mener hun må være.

Revansje defensivt

- Jeg har ikke vært så god som jeg ønsker i de andre kampene, men nå stemte det bra, sier Løke som ved flere anledninger ble brukt som rundingsbøye i eget forsvar lørdag. Det likte hun dårlig.

- Det var ikke bra nok, men vi ble enige om å heve lista betydelig i den siste kampen, og gjorde som vi hadde blitt enige om, sier Løke.

Selv om strekspilleren var  god gjennom hele kampen, var det Tonje Enkerud som ble lagets toppscorer i den siste kampen.

Bakspilleren banket inn åtte mål og var svært god etter pause.

Herjet med Stabæk

Den store forskjellen på lagene kom ganske raskt til syne, og hjelpeløse Stabæk-jenter fant aldri ut av Storhamars aggressive forsvarsspill.

Gang på gang klarte Storhamar å ødelegge både tempo og rytme, og aller bakerst plukket Stine Liden ned mange av avslutningene som ofte kom fra svært dårlige posisjoner.

Alt takket være et forsteklasses forsvarsspill.

Skinnehaugen smart

Til tross for at mange av de etablerte spillerne viste seg fram mot Stabæk, tok Elise SKinnehaugen nok en gang godt vare på sjansene hun fikk. Men flere smarte innspill sørget hun for gode scoringsmuligheter for både Løke og Folkvord på strek, og beviste at hun er i ferd med å ta nivået også mot de aller beste.

Storhamar - Stabæk 25-14 (12-6).

Storhamars  lag: Stine Liden (målvakt), Tonje Enkerud 8, Kamilla SUndmoen 3 (1), Tina Engan, Hilde Egset, Elise SKinnehaugen 1 (1), Lise Binger 3, Lise Løke 7, Ellen FOlkvord 3, Astid Mjøen Holstad.


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00