- Jeg kan bekrefte at vi har sendt en skriftlig anke på forbundsstyrets avgjørelse, og har fulgt opp med en telefonsamtale med forbundet torsdag, sier daglig leder i Storhamar, Erik Stensrud.

BAKGRUNN: Må spille i OL-Amfien

Håper på sunn fornuft

Stensrud er nettopp kommet tilbake fra ferie, men har vært løpende oppdatert om forbundsstyrets avgjørelse.
- Det er ingen tvil om at jeg er overrasket over den, men håper at anken vår, ytterligere dokumentasjon og litt sunn fornuft skal være nok til at avgjørelsen blir endret, sier daglig leder i klubben.
Håndballforbundet er, ifølge Stensrud, gjort kjent med at det foreligger planer om ny hall i Hamar og at kommunen er i ferd med å utarbeide anbudsdokumentene.
- Vi har bedt Storhamar sende oss vedtaket fra kommunestyret. Dersom dette vedtaket forteller at det skal bygges ny hall og at arbeidet med denne vil starte innen rimelig tid, vil vi naturligvis se på saken igjen, sier anleggsansvarlig i forbundet, Tom Anderson, som ikke vil forskuttere at anken blir tatt til følge, men som likevel gir Hamar-klubben grunn til optimisme.

Møtte Olrud-gruppen

- Dersom vi får nødvendig dokumentasjon vil det jo være helt urimelig å behandle Storhamar på annen måte enn vi har gjort med klubber i liknende situasjoner, sier Anderson og nevner Haslum og Stabæk som også venter på ny hall og spiller på dispensasjon.
Anderson forteller videre at han har møtt Olrud-gruppen, som presenterte sine tegninger og planer for en mulig hall på Hamar vest.
- Presentasjonen var interessant, men vi kan ikke gi Storhamar ny dispensasjon for spill i Prestrudhallen uten et tydelig vedtak om bygging fra kommunestyret, sier Anderson.
- At en ny hall skal ut i anbudskonkurranse burde være godt nok for forbundet, men jeg skal grave fram vedtaket de etterspør, sier daglig leder i Storhamar håndball, Erik Stensrud.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.