Arne Senstad varsler nå at stjernene i Storhamar-laget vil få forelagt nye kontraktsforslag med det første, og at de får kort svarfrist.
Fredrikstad
Bortekampen mot Fredrikstad ble akkurat så vanskelig som Storhamar-treneren fryktet, men med 23-20-seieren i boks og fortsatt godt med i medaljekampen, har Arne Senstad også neste sesong i bakhodet.
Med Anja Edin på veg bort, ønsker han å få på plass de øvrige etablerte spillerne med nye kontrakter. Kamilla Sundmoen, Betina Riegelhuth, Lise Løke og Gina Lorentsen, vil alle få nye kontraktsforslag snart. Med kort svarfrist.
- Vi må vite at vi får et slagkraftig lag på banen neste sesong også. Hvis det er spillere som vil sitte på gjerdet og se etter andre muligheter, vil jeg vite det nå snart. I løpet av to-tre uker vil jeg ha svar, sier Senstad.
Kamilla vil
Den ekte Storhamar-jenta Kamilla Sundmoen er glad for tidspresset. Hun ønsker å vite at brikkene faller fort på plass.
- Jeg har det jeg trenger i Storhamar, men jeg må vite at vi får et bra lag som satser også neste sesong. Og jeg vil vite om klubben ønsker å satse på europacupen. For min del handler det ikke om penger, understreker Sundmoen, som slet med å trenge gjennom Fredrikstad-forsvaret i går.
Det samme gjorde lagvenninnen Betina Riegelhuth. I første omgang slet hun med skuddene sine. men det bedret seg i andre omgang.
Betina: Ingen kommentar
Om neste sesong, er hun litt mer ullen enn lagvenninnen.
- Jeg vil tenke meg godt om, selv om jeg trives veldig godt i Storhamar.
- Er andre klubber aktuelle?
- Det vil jeg ikke kommentere, flirer hun.
Utviklingsmessig kan det virke som 24-åringen fortsatt har litt å gå på i forhold til det å holde et stabilt høyt nivå, men på sitt beste er hun en god skytter.
- Før jul var jeg mer stabil, mens det har variert litt mer etter jul. Jeg er uansett veldig glad for denne seieren. Vi visste det ville bli tøft. Da er det ekstra deilig å vinne. Det spiller ingen rolle at det er mot et lag vi skal være bedre enn, sier Riegelhuth, som fikk æren av å sette den siste ballen i mål, bare noen sekunder før slutt.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.